Hemmafix och annat kul med huset

Att köpa symaskin på nätet!


skrivet den 12 jun av Henrik, klockan:10:41
Jag har nu hållt på med min veranda hela våren. En rejäl uppfräschning när det gäller plankorna har jag själv stått för. Det är ju något som måste göras men som kanske inte alltid är det roligaste. Att dekorera och inreda däremot, det gillar både min sambo och jag själv. Fast när det gäller att sy så har jag med glädje överlåtit detta åt min sambo. Vi har bestämt oss för att hänga ett tunt vitt tyg i taket, som böljar likt vågor ner från taket. Har sett det på diverse inredningssajter och passar utmärkt i vårt inglasade rum då det är väldigt högt i tak. MEN nu pajade vår symaskin i helgen, den gamla trotjänaren! Det kom ju väldigt olägligt, men inte så konstigt då den hade många år på nacken. Det jag egentligen skulle komma till i den här bloggposten var att jag är förvånad över hur smidigt det var att beställa en ny symaskin över nätet! Hade inte ens tänkt tanken tidigare, att man köper kläder och annat på nätet, visst, men en symaskin? Hur som helt så köpte vi en riktigt prisvärd Husqvarna symaskin med gratis frakt och snabb leverans. Nu har sambon redan kunnat påbörja det böljande underverket :).

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt