Hemmafix och annat kul med huset

Ny blogg och nya projekt


skrivet den 04 jun av Henrik, klockan:07:34

Tjenare och välkommen till min blogg!

Här kommer jag skriva lite om hemmafix och sånt för villan. Mitt nya projekt är att ordna ny dränering, då källaren blivit fuktig. Försökt med luftavfuktare men inte hjälpt så nu blir det dränering. Funderar på att om en ska göra det hela själv eller om en ska anlita någon. Eller göra lite själv i alla fall. Får fundera på det. Hur som helst. Läste att det är bäst att göra det på hösten, så har väl lite tid på mig. Samtidigt läser en om någon form av elektronisk dränering. Men det verkar ju lite för bra för att vara sant. Ne, blir old school för mig med rör. Då kan jag ju passa på att förbereda för fiber också som verkar vara på gång här. Då blir väl pojken glad. Ne, nu måste jag iväg till jobbet. Ha det gott!


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt